28 серпня 2009

Кубок Ліги. Другий раунд

Другий день другого раунду Кубку Ліги приніс ще цікавіші результати, аніж матчі вівторка.

Найнесподіванішим став розгром "Уігана", 4 - 1, "Блекпулом" з Чемпіоншіпа. Вже на перерву команди пішли за рахунку 3 - 0 на користь господарів. На 67 хвилині "Блекпул" забив четвертий гол, тож втішний гол "Уігана" в доданий час вже нічого не вирішував.

"Ньюкасл" з самого початку сезону показує справжній характер. Не тільки в Чемпіоншіпі, а й у вчорашньому матчі Кубку. Програючи в певний момент матчу 3 - 1, "сороки" змогли вийти переможцями з цього поєдинку, перегравши "Хадерсфілд" 4 - 3. Взагалі, зміни в рахунку нагадували гойдалку. Господарі, "Ньюкасл", забили першими на 36 хвилині. "Хадерсфілд" миттєво, за хвилину, зрівняв рахунок, і ще за дві хвилини вийшов вперед завдяки пенальті (1-2). Тільки-но розпочався другий тайм, "Хадерсфілд" знову забив (1-3), але "Ньюкасл" також відповів миттєво (2-3). На 64 хвилині господарі теж здобули право на пенальті, який і реалізували (3-3). Переможну крапку в цьому матчі поставив Нолан на 84 хвилині (4-3), вивівши "Ньюкасл" до третього раунду Кубку Ліги.

Не менш цікавим трилером став поєдинок між "Вест Бромвічем" та "Ротерхемом". Матч закінчився з таким самим рахунком, 4 - 3, на користь господарів ("ВБА"), але в цьому матчі команди забивали голи виключно по черзі. При цьому три голи було вже забито в додатковий 30-хвилинний час.

Ще двом командам довелося грати додатковий час - саме тоді "Стоук" забив єдиний гол в матчі проти "Лейтон Орієнт".

В інших поєдинках обійшлося без сенсацій.
"Тотенхем", який, здається, з початку сезону не може зупинитися забивати безліч голів, розтрощив цього разу "Донкастер" на виїзді 5 - 1.
"Кардіф" переграв сусідів "Брістоль Роверз" 3 - 1, а інший "Брістоль", той що "Сіті", програв вдома "Карлайлу" 2 - 0.
І, врешті решт, "Манчестер Сіті" без проблем розібрався з "Кристал Паласом" 2 - 0.

Жеребкування третього раунду Кубку Ліги відбудеться цієї суботи, 29 серпня.

Немає коментарів:

Дописати коментар