10 вересня 2013

Україна - Англія: напередодні

Вже давно не чути легковажних зверхніх коментарів від англійських футбольних оглядачів коли мова йде про матчі із збірною України, як це бувало раніше. Україна тепер не той слабкий суперник, та й англійці спустилися з небес на землю із очікуваннями від своєї збірної і зрозуміли, що їхні гравці дійсно не найкращі в світі. The Independent так і написала, що Україна це «добра команда», а не «менша країна, типу Молдови, гравці якої настільки посередні, що навіть англійські клуби їх не хотять». Отак, із почуттям англійського гумору.

Той же автор, в тій самій статті, зробив цікаве спостереження про спільні риси англійської та української премєр ліг. Гравці обидвох країн майже не грають за кордоном. Для підтвердження ось така статистика: із заявлених Фоменком 33 гравців лише один, Тимощук, грає в Росії, в англійців серед 40 гравців лише двоє – «іноземці» із Шотландії та Уельсу.

Не менш обережними щодо української збірнох є в своїх висловлюваннях й інші видання. The Mirror називає збірну України в’язкою командою, звичайно, не забувши відзначити, що Англія ослаблена травмами – Руні, Старридж, Уелбек – і згадуючи статистику зустрічей між двома командами. Статистика ця не на користь України, але англійці памятають, що офіційні зустрічі були нелегкими для «левів», окрім того матчу в Дніпропетровську, в якому Англії вже очки були не потрібні.

І ще трохи цікавої статистики. Цей матч має стати 100-им за збірну для Франка Лампарда, якщо не станеться якась прикра несподіванка.

За словами Роя Ходжсона, перемога сьогодні, або хоча б нічия, означатиме, що доля збірної залишатиметься в її руках. Поразка змусить англійців пасивно та дуже уважно спостерігати за чужими результатами, зокрема України. Адже попереду ще два важкі матчі – з Чорногрією та Польщею. Про важливість очків для України зайве й писати – лише перемоги в залишившихся матчах!

1 коментар:

  1. Завжди підтримую Україну, але ставку в 1xbet роблю на Англію. Як не крути, але вони сильніші в багато разів
    http://stavkodrom.com/bookmaker/4-bukmekerskaya-kontora-1xbet.html

    ВідповістиВидалити