28 жовтня 2009

Тим часом ...


Ньюкасл Юнайтед: перезавантаження

Клуб більше не продається! Так заявив власник «Ньюкасла» Майк Ашлі після того, як зірвалася угода з останнім з потенційних покупців. Барі Моут не захотів викласти 80 млн. фунтів, які запросив Ашлі. Останній вирішив прибрати «сорок» з вітрини й сказав, що тепер зосередиться на поверненні до Прем’єр Ліги й інвестує в клуб ще 20 млн. фунтів цього тижня. Більш того, Кріса Х’ютона, після декількох місяців роботи на чолі команди, нарешті було офіційно призначено головним тренером «Нюкасла», а не виконуючим обов'язки.

- Це дуже щасливий день для мене, коли мене офіційно призначили головним тренером цього чудового футбольного клубу. Я хочу подякувати Майку [Ашлі] та Дереку [Лламбіасу, виконавчому директорові клубу] за їхню підтримку і буду робити все можливе, аби повернути клуб до Прем'єр Ліги при першій нагоді.


Саутенд Юнайтед: на порозі «адміністрації»

Тим часом, «Саутенд Юнайтед» ледь уникнув рішення суду про ліквідацію клубу, яке мало бути оголошене в середу, але тепер перенесено на тиждень. Замість цього було прийнято рішення відправити клуб в «адміністрацію». Клуб завинив податковій 690 тис. фунтів. За словами голови правління «Саутенда», Рона Мартіна, «проблема полягає не в фінансовому плануванні, а в неспроможності банків надавати кредити з літа 2008 року». В зв'язку з цими судовими розглядами Футбольна Ліга наклала на «Саутенд» трансферне ембарґо й готова зняти з клубу 10 очок як тільки-но буде оголошено рішення про «адміністрацію».

Примітка: на відміну від ліквідації, «адміністрація» - це коли клуб не припиняє своє існування, але права на керування клубом/компанією передають незалежній стороні, аби та, в свою чергу, зайнялася продажем клубу/компанії новим власникам.

Немає коментарів:

Дописати коментар