28 вересня 2009

Після уікенду: Прем'єр Ліга

Цього сезону англійська Прем'єр Ліга продовжує радувати своїх вболівальників як ніколи. Після чергового туру - знову жодної нічиєї (гаразд, залишився ще матч "Ман Сіті" - "Вест Хем") та злива голів. Ну, нехай там "шпори" знову забили п'ять голів, це для них типово цього сезону. Ну, "Ліверпуль" познущався над зовсім вже ніяким "Хал Сіті". Але, "Сандерленд"?! Навіть, якщо взяти до уваги, що два голи було забито з пенальті, а один "вовки" забили у власні ворота, рахунок 5 - 2 виглядає дуже солідно.

А темою туру слід все ж таки вважати перемогу "Уігана" над "Челсі". По-перше, "Челсі" до цього залишався єдиним клубом, що не втратив жодного очка, по-дурге, і найцікавіше, це перша в історії "Уігана" перемога над клубом з топ-четвірки. Причиною цього можна було б назвати вилучення Чеха на 51 хвилині, але ж, якщо казати відверто, "Уіган" забив свій перший гол, коли команди ще грали рівними за кількістю складами, за повної бездіяльності захисту "Челсі". Та й до цього, і після, господарі не відсиджувалися в обороні. Перемога 3:1 на користь "Уігана" і "Челсі" дозволяють "Манчестер Юнайтед" посісти першу сходинку в таблиці через різницю забитих/пропущених голів.

Питанням туру я б визначала "Скільки ще матчів має програти "Хал Сіті" до того, як керівництво клубу розпрощається з Філом Брауном?" Голова клубу, Пол Дафен, каже, що не має наміру звільняти тренера.

"Портсмут" начебто грає не так погано, як "Хал", є привід для оптимізму, але цього оптимізму зовсіс не помітно в турнірній таблиці - все той же "0" в графі очок.

Всі результати матчів Прем'єр Ліги:

Сандерленд - Вулверхемптон 5:2
Бірмінгем - Болтон 1:2
Блекберн - Астон Віла 2:1
Фулхем - Арсенал 0:1
Ліверпуль - Хал 6:1
Портсмут - Евертон 0:1
Стоук - Манчестер Юнайтед 0:2
Тотенхем - Бернлі 5:0
Уіган - Челсі 3:1

Матч "Манчестер Сіті" - "Вест Хем" відбудеться 28 вересня о 20:00 за місцевим часом.

Немає коментарів:

Дописати коментар