20 серпня 2009

Прем'єр Ліга. Маємо сенсацію!

Виявляється, програш "Ліверпуля" в Лондоні - то була ще не сенсація. Все ж таки, "Тотенхем" не остання команда в Прем'єр Лізі, чудово укомплектована в атакуючій ланці та з певним потенціалом. Розгром "Хал Сіті" з рахунком 5 -1, включаючи хет-трік Дефо, є тому підтвердженням.

Найголовніша сенсація після перших двох турів - це "Бернлі". Перемога над чинним чемпіоном "Манчестер Юнайтед"! Перша перемога в Прем'єр Лізі після повернення "Бернлі" в еліту англійського футболу через 33 роки. Єдиний - історичний - гол в ланкаширському матчі забив Робі Блейк на 19 хвилині. Як не намагалися чемпіони змінити результат матчу, залишившихся 71 хвилин не вистачило, аби зломити оборону "Бернлі". Не допомогли ані заміни Алекса Фергюсона, ані пенальті, який невдало пробив Карік. "Бернлі" - "Манчестер Юнайтед" 1 - 0.

В інших матчах другого туру Прем'єр Ліги обійшлося без сенсацій:

"Уіган" - "Вулверхемптон" 0 - 1. Перша перемога "вовків" після повернення в Прем'єр Лігу.

"Сандерленд" - "Челсі" 1 - 3. Незважаючи на те, що "Сандерленд" забив першим, "Челсі" показали справжній майстер-клас на "Стадіоні світла". Після матчу головний тренер "чорних котів" був щирим на компліменти "Челсі", визнаючи, що такому потужному супернику вони просто не могли нічого протиставити. В цьому матчі Карло Анчелоті дав зіграти Андрію Шевченку, щоправда лише останні чотири хвилини основного часу.

"Бірмінгем" - "Портсмут" 1 - 0. Друга поспіль поразка "Портсмута" поки що підтверджує сумні прогнози для цього клубу на нинішній сезон.

"Ліверпуль" - "Стоук Сіті" 4 - 0. Андрій Воронін вийшов на заміну на 81 хвилині матчу замість Стівена Джерарда. Мав нагоду відзначитись, але пробив в голкіпера "Стоука".

В Прем'єр Лізі зіграно перший тур та шість матчів другого туру. Поки що жодної нічиєї! Мрія вболівальників: ось так би весь сезон!

Немає коментарів:

Дописати коментар