25 серпня 2009

"Віла" повертається, "Ліверпуль" знову програє

"Ліверпуль" вдруге програв вже на старті чемпіонату. Цього разу вдома, вперше за півтора роки (востаннє "червоні" програвали матч Прем'єр Ліги на Анфілді в грудні 2007 року). Рафа Бенітес поклав відповідальність за поразку на провідних гравців команди, навіть не стільки на Лукаса Лейву, який забив гол у власні ворота, скільки на капітана команди Джерарда, який провів матч не на належному рівні, та ще й привіз пенальті у власні ворота.

Гол Лейви - це був лише нещасливий рикошет для "червоних", коли Ешлі Янг пробивав штрафний. Далі ж був другий гол "Віли" в доданий час першого тайму - Дейвіс забив головою після подачі з кутового. Було безліч помилок та безпорадності у виконанні гравців "Ліверпуля", гол Тореса на 72 хвилині, який подарував велику надію фанам "червоних", але Джерард їх поховав вже за три хвилини, коли збив в карному майданчику Ріо-Кокера. Янг не промахнувся з 11-метрової позначки, в результаті рахунок 3 - 1 на користь гостей по закінчені матчу.

Розлючений Бенітес після цієї поразки (другої в трьох матчах) вимагає від своєї команди перемоги над "Болтоном" наступної суботи.

Очевидно, що головний тренер "Астон Віли" Мартін О'Ніл своїми гравцями залишився задоволений. Натомість, він вирішив покритикувати власних вболівальників, які освистували "Вілу" в минулому домашньому матчі. О'Ніл погодився, що освистування та невдоволення командою по закінчені невдалого матчу - це більш-менш нормальний прояв вболівальницьких почуттів. Але, освистувати власних гравців після 45 хвилин першого матчу в сезоні, коли попередній сезон завершили на шостому місці - це вже занадто. За приклад він поставив фанів "Ліверпуля", які краще підтримують свою команду.

Втім, для мене особисто цей приклад непереконливий, адже знову доводилося чути абсолютне невдоволення Вороніним, незалежно від того, грав він добре, чи ні. Цього разу навіть коментатор на ВВС Радіо 5, Алан Грін, який також вболіває за "Ліверпуль", сказав під час заміни, що вихід на поле Вороніна на думку фанів не виглядає, як підсилення або вирішення проблем команди. По закінчені матчу в студію понеслися нетерплячі фанатські смс-повідомлення з вимогами відставки Бенітеса, який, на їхню думку, має також прихопити з собою Вороніна та Лейву. Почувши це, знову, як і раніше, бажаю Андрію Вороніну забити нарешті красивий та важливий гол за "Ліверпуль", спеціально для таких шанувальників.


Немає коментарів:

Дописати коментар