24 серпня 2009

Друга перемога "Бернлі", сотий гол Руні та перший - Оуена


"Бернлі" продовжує творити дива в Прем'єр Лізі. Навіть найоптимістичніші прогнози їхніх власних вболівальників не заходили так далеко. Три гри - дві перемоги, в тому числі над чинним чемпіоном. На цей раз на Терф Мур постраждав "Евертон". От що роблять морально-вольові якості та шалена підтримка усього містечка, майже третина якого може вміститися на тому самому стадіоні - Терф Мур. "Евертон", очевидно, переживає проблеми в захисті з переходом Джолєона Лескота до "Манчестер Сіті". До закриття трансферного вікна залишається трохи більше тижня і Девіду Мойесу доведеться прискорити пошуки центрального захисника - гідної заміни Лескоту. Господарі з самого початку не збиралися відсиджуватися в обороні й на 34 хвилині, цілком справедливо, відкрили рахунок зусиллями Уейда Еліота. "Евертон" оговтався лише у другому таймі й міг навіть зрівняти рахунок з пенальті (завдяки картинному падінню Тоні Хіберта), але Саа відправив м'яча повз ворота. Заслужена перемога "Бернлі" та нуль очок і дно турнірної таблиці для "Евертона" після двох зіграних матчів.

Бернлі - Евертон 1 - 0
Еліот 34


"Манчестер Юнайтед", оговтавшись після програшу "Бернлі" минулої середи, познущався цього разу вдосталь на виїзді над "Уіганом". Господарі непогано протрималися весь перший тайм та 10 хвилин другого, допоки Руні не забив свій 100-ий гол за манкуніанців. Після цього чемпіонів прорвало: за дві хвилини Бербатов подвоїв рахунок, потім Руні забив свій 101-ий, а під кінець матчу настав час вже відзначитися й Майклу Оуену - він забив свій перший гол за "Манчестер Юнайтед". Несподіване придбання Алекса Фергюсона запрацювало. Почуття безмірного щастя (майже зі сльозами на очах), яке при цьому охопило Оуена, можна було прочитати на його обличчі одразу ж після забитого голу. Оуен повертається! Але й на цьому чемпіони не заспокоїлися. Вже в доданий час Нані забиває п'ятий гол-красень зі штрафного.

Уіган - МЮ 0 - 5
Руні 56, 65
Бербатов 58
Оуен 85
Нані 90+2


В матчах ще двох топ-клубів, "Арсенала" та "Челсі", обійшлося також без несподіванок. "Арсенал" продовжує не тільки вигравати, але й забивати неймовірну кількість голів. Цього разу "каноніри" розтрощили "Портсмут" 4 - 1, який в трьох матчах не зміг взяти бодай одне очко. "Челсі" без будь-яких проблем розібрався з "Фулхемом", який, схоже, не може зібратися до купи після матчу в Лізі Європи проти "Амкара".

Арсенал - Портсмут 4 - 1
Діабі 18, 21, Галас 51, Рамсі 68 - Кабул 37

Фулхем - Челсі 0 - 2
Дрогба 39, Анелька 76


"Сандерленд", який минулого сезону боровся за виживання в Прем'єр Лізі, здобуває вже другу перемогу в трьох матчах. В цьому матчі, проти "Блекберна", "коти" спромоглися відігратися після пропущенного голу.

Сандерленд - Блекберн 2 - 1
Джоунс 32, 53 - Гівет 21


"Манчестер Сіті" відіграв свій другий матч і поки що не втрачає очок. Продовжує забивати Адебайор.

Ман Сіті - Вулверхемптон 1 - 0
Адебайор 17


"Хал Сіті", нарешті, здобув перемогу після 12-матчевої "посухи" цього року, а "Болтон" ще навіть не забив жодного голу в цьому сезоні.

Хал - Болтон 1 - 0
Гілас 61


В лондонському дербі між "Вест Хемом" та "Тотенхемом" героєм та, одночасно, антигероєм матчу став нападник "Вест Хема" Карлтон Коул. На 49 хвилині він відкрив рахунок прекрасним голом, виправдовуючи довіру присутнього на матчі Фабіо Капело, який довірив Коулу зіграти в останньому матчі за збірну. А вже за п'ять хвилин Коул припустився катастрофічної помилки, віддавши ідеальний гольовий пас суперникові. Дефо в цьому випадку не міг не поцілити в ворота. Переможну крапку в дербі поставив Аарон Ленон на 79 хвилині.

Вест Хем - Тотенхем 1 - 2
Коул 49 - Дефо 54, Ленон 79


І, нарешті, перша нічия в Прем'єр Лізі з початку сезону. "Бірмінгем" та "Стоук" розійшлися миром та "в суху" на Сейнт Ендрюз.

Бірмінгем - Стоук 0 - 0

Немає коментарів:

Дописати коментар