31 серпня 2009

Уікенд-дайджест. Прем'р Ліга


Родзинкою минулого уікенду в Прем'єр Лізі, безумовно, був матч між "Манчетер Юнайтед" та "Арсеналом".

Чинні чемпіони "МЮ" вважалися більшим фаворитом перед початком сезону, аніж суперник, але вже встигли втратити три очки в матчі проти "Бернлі". "Арсенал" же до цього зіграв лише два матчі в Прем'єр Лізі й набрав максимальні шість очок. "Каноніри" першими відкрили рахунок на 40 хвилині - Аршавін пробив метрів з двадцяти. Могли також його подвоїти, але то був не їхній день. Спочатку голкіпер "Арсенала", Алмунья, заробив пенальті, знісши Руні в карному майданчику. Сам Руні той пенальті й забив на 59 хвилині. І на додачу, Діабі переправив м'яча головою у власні ворота, коли Гігз пробивав штрафний. 2 - 1 на користь "Манчестера" на Олд Трафорд. Додатковим шоу за хвилину до закінчення матчу стало вилучення Арсена Венгера за те, що він пирнув ногою пляшку з водою. Але й на цьому шоу не закінчилося. Венгер пішов не туди, куди хотілося б рефері, Кіту Хакету. Розмови між Венгером та Хакетом продовжилися ще й після того. Англійська Асоціація Рефері вже пообіцяла вибачення від Хакета визнавши, що всі ці процедури вилучення були перебільшенням відносно "провини" Венгера, і що рефері робив це за рекомендацією четвертого арбітра.

"Челсі", "Тотенхем" та "Манчестер Сіті" - три клуби, що досі не втратили жодного очка в Прем'єр Лізі. "Челсі" легко розправився з "Бернлі" 3 - 0, а "шпорам" пощастило забити переможний гол у ворота "Бірмінгема" на 95 хвилині матчу, 2 - 1. Поганою новиною для "Тотенхема" стала травма Модріча. Як з'ясувалося пізніше, в Модріча перелом, і він вибув з гри принаймні на шість тижнів. Адебайор знову забив за "Ман Сіті". Цього разу в матчі проти "Портсмута", який досі не може взяти бодай одне очко, хоч і отримав тепер фінансову стабільність в особі нового власника - арабського бізнесмена Сулеймана Аль Фахіма.

Ще один клуб з нулем в таблиці, "Болтон", дав пристойний бій цієї суботи "Ліверпулю", вів в рахунку 2 - 1, але після вилучення Девіса на 54 хвилині не зміг витримати натиск мерсісайдців, й програв 3 - 2. Андрій Воронін вже традиційно вийшов на заміну, на 74 хвилині, але голом не відзначився.

Всі результати Прем'єр Ліги минулого уікенду:

Вулверхемптон - Хал 1 - 1
Тотенхем - Бірмінгем 2 - 1
Стоук - Сандерленд 1 - 0
Манчестер Юнайтед - Арсенл 2 - 1
Челсі - Бернлі 3 - 0
Болтон - Ліверпуль 2 - 3
Блекберн - Вест Хем 0 - 0
Портсмут - Манчестер Сіті 0 - 1
Евертон - Уіган 2 - 1
Астон Віла - Фулхем 2 - 0

Немає коментарів:

Дописати коментар