04 липня 2009

Трансфер сезону?

Ні, це все ж таки виявився не жарт, як мені спершу подумалося. Майкл Оуен переходить до "Манчестер Юнайтед"! Майкл Оуен, людина-травма, який ще місяць тому розсилав свої резюме по різних клубах і благав, щоб його забрав хто-небудь. Але, його ніхто не хотів.

І тут на сцену виходить Алекс Фергюсон! Другим, грішним, ділом подумалося, що сер Алекс трошки "перевідпочивав" у відпустці. Але, згадавши , що Фергюсон є визнаним тренерським генієм, починаю вже вірити у диво. Невже й справді Оуен заграє в Манчестері? Чи це в клубі зовсім кепські справи? В останнє ще важче повірити.


Відійшовши від емоцій, якщо серйозно, Майкл Оуен - вільний агент. Тобто безкоштовний. Щодо зарплатні гравця, вічно травмований 29-річний Оуен, не може розраховувати на високі гонорари будь-де, особливо коли нависла загроза взагалі залишитися поза Прем'єр Лігою. Сам футболіст запевняє, що абсолютно здоровий і визнає, що взагалі радий хоча б повернутися до тренування з таким пристойним клубом. Вірю, що тут гроші вже відійшли на другий план.

Кажете, Роналду в "Реалі"? Хіба це дивина? Очікуваний перехід найдорожчої мега-зірки із встановленням нового фінансового рекорду. Але "згаслий" Майкл Оуен в "Манчестер Юнайтед" ... оце справді може стати підписанням сезону, якщо він заграє, якщо знову спрацює геній сера Алекса. Залишилося дочекатися початку сезону.

Немає коментарів:

Дописати коментар