11 липня 2009

Тим часом ... "Мазервелл"

Тим часом, шотландський "Мазервелл" розгромив на виїзді сусідів-валійців "Лланеллі" ("Хланетлі") 3-0 і вийшов до другого кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Все закономірно, а все ж таки "Мазервелл" змусив своїх фанів понервувати після несподіваного програшу вдома 1-0 в першому матчі.

Чимала армія виїзних фанів "Веллів" (біля 2 000 чоловік) залишилася задоволена не тільки результатом, але й надзвичайно гостинним прийомом валійців. Ще б пак, адже це не протистояння з англійцями, що ґрунтується на історичних і політичних розбіжностях. Де б іще ви побачили таку картину: колона виїзних фанів на марші до стадіону, а місцеві вишукувались пообіч дороги й вітають гостей, наче мешканці звільненного міста - переможців-визволителей?

Проте, вже в наступному раунді Ліги Європи фанам "Мазервелла", які наважаться на виїзд до Європи, не слід розраховувати на такий фантастичний прийом. Шотландці гратимуть проти албанського "Фламуртарі" й керівництво "Мазервелла" настійливо рекомендує всім фанам утриматися від поїздки до цієї "небезпечної" на їхню думку країни. Серед деяких названих причин: можливість нерозірвавшихся снарядів на дорогах в певних районах (з часів заворушень поміж Албанією та Косово) та високий рівень злочинності.

Немає коментарів:

Дописати коментар