09 липня 2009

Тим часом ... "Ньюкасл Юнайтед"

Тим часом, в таборі й без того деморалізованого вилітом "Ньюкасла" продовжують накопичуватися проблеми. Якщо хтось із прихильників цього клубу оптимістично вважав, що повернення до Прем'єр Ліги - це надлегке завдання, краще іще раз замислитися й подивитися на ситуацію, що склалася на сьогодні.

Майк Ашлі все ще шукає покупця для клубу, майже знайшов. Принаймні, вчора вже вдруге в клуб навідувалися представники малайзійського консорціуму, яким керує мільярдер Ананда Крішнан. Це не єдиний потенційний покупець, але все ж потенційний, а не такий що, відбувся.

В той же час гравці тікають з команди, як пацюки з корабля, як і очікувалось. Ті, що залишилися, деморалізовані відсутністю головного тренера в команді. Передсезонні збори вже почалися, перший тренувальний матч має відбутися за два дні (11 липня), а менеджера офіційно ніхто не призначав.

Як повідомляє газета "Кронікл", група ключових гравців команди все ще погоджується чекати на призначення Алана Ширера головним тренером, але не більше двох тижнів. Невизначенність подальшої долі клубу й відсутність будь-яких чітких орієнтирів тільки поглиблює хаос в команді. Серед головних бунтарів команди - Хабіб Бейе, Стівен Тейлор та Себастьєн Бассонг.

Ще місяць тому затягування зі своїм призначенням Алан Ширер називав "позорним ставленням клубу" до власної особи. Зараз Ширер розпочав "збирання" команди неофіційно, коли стало відомо, що жоден з потенційних майбутніх власників клубу не проти бачити Ширера на посту головного тренера. Майбутній менеджер вже навіть готовий підписати Фрейзера Кемпбела з "Манчестер Юнайтед" та Чеда Еванса з "Манчестер Сіті", але й з цими трансферами доводиться чекати з вищезгаданих причин.


Розклад передсезонних матчів "Ньюкасл Юнайтед"

11 липня "Шамрок Роверз" - "Ньюкасл Юнайтед"
18 липня "Дарлінгтон" - "Ньюкасл Юнайтед"
21 липня "Хадерсфілд Таун" - "Ньюкасл Юнайтед"
26 липня "Утрехт" - "Ньюкасл Юнайтед"
29 липня "Ньюкасл Юнайтед" - "Лідс Юнайтед"
2 серпня "Данді Юнайтед" - "Ньюкасл Юнайтед"

Немає коментарів:

Дописати коментар