27 липня 2009

Тим часом ... міжсезонний дайджест


Андрій Воронін
нарешті забив гол за "Ліверпуль". Поки що лише Сингапуру та за допомоги невеличкого рикошету, але ж гол! На жаль, це аж ніяк не ґарантує місця в основі "червоних", тому голів Вороніна в Прем'єр Лізі або в кубках ще доведеться почекати. Для "Ліверпуля" перемога 5 - 0 над Сингапуром стала першою після чотирьох зіграних передсезонних поєдинків.



Останній епізод мильної опери з любовним трикутником "Челсі" - Тері - "Ман Сіті" закінчився освідченням захисника в коханні своєму рідному клубові:

- Ходило багато чуток навколо мого майбутнього, і я хочу прояснити це раз і назавжди. Я повністю відданий "Челсі" і завжди був. Клуб також твердо дав мені зрозуміти, що ніколи не мав наміру приймати будь-які пропозиції.

Такі палкі промови наводять на думку, що вже незабаром Тері все ж переїде до Манчестера, можливо взимку. Останніми роками футболісти привчили нас читати поміж рядків. Отже, коли я чую чергові запевнення в любові до рідного клубу, виникає думка "він збирається звідси піти".


Тим часом, "Манчестер Сіті" примудрився програти південно-африканському "Кайзер Чіфс" у фіналі турніру "Водаком Челендж", 1 - 0.

"Челсі" ж продовжує впевнено перемагати в своєму американському турне: 2 - 0 проти "Сіетл Саундерс", 2 - 0 проти міланського "Інтера", 2 - 1 проти "Мілана". Залишилося дочекатися результату останнього "американського" матчу "аристократів" проти "Клаб Амеріка".

"Манчестер Юнайтед" також впевнено крокує переможною ходою азійським континентом. Останній матч, що завершився з рахунком 8 - 2, виглядає вже як знущання над господарями - китайським клубом "Хангжоу Грінтаун". Але то все була розминка перед матчами проти "Бока Хуніорс" та "Байєра" або "Мілана" на Кубку Ауді в Німеччині.

І все ж, найцікавішим та найнесподіванішим результатом цих днів став розгром "Ньюкасла" клубом, що знаходиться лігою нижче. "Лейтон Орієнт" розтрощив "Ньюкасл" 6 - 1, тим самим ще більше посипаючи сіллю рани багатостраждальних фанів "сорок". Вже за два дні на "Ньюкасл" очікує ще один представник Ліги 1 - "Лідс Юнайтед". Матеріал про цей матч обов'язково з'явиться на цьому блозі.

Немає коментарів:

Дописати коментар