23 липня 2009

Тим часом ... "Ліверпуль"

Андрій Воронін знову не забив гол за "Ліверпуль". Українець відіграв весь другий тайм товариського матчу проти Таїланду, але, отримавши чудовий пас від Тореса й опинившись один на один з тайським голкіпером, не зміг поцілити в рамку воріт. На жаль, такою грою вразити Бенітеса в позитивному сенсі не вдастьcя і розраховувати на місце в основі не доводиться.

Не вщухають чутки щодо можливого переходу Хаві Алонсо до мадридського "Реалу". Інформація про те, що "Ліверпуль" та "Реал" узгодили трансферну суму не відповідає дійсності - так заявили сьогодні представники мерсісайдців. За словами спортивного директора "Реала" Мігеля Пардеза, "Ліверпуль" виставив неприйнятну ціну за свого півзахисника.

Тим часом, допоки команда готується до нового сезону в азійському турне, її капітан, Стівен Джерард, продовжує тренуватися в суді в ролі звинуваченого. Сьогодні Джерард почав давати свої свідчення. Два дні тому Стівен заперечував свою провину, а після демонстрації в суді відео з камер спостереження пояснив, що "... думав, що Маркус наближався до мене аби вдарити мене, тому розпустив руки". Джерард пояснив, що не бачив, як його товариш Джон Доран вже перед тим вдарив постраждалого Маркуса Макгі. Коли Стівена Джерарда попросили показати як саме він вдарив Макгі, футболіст продемонстрував доволі пристойний (за свідченнями присутніх) аперкот. Сам же постраждалий заявляє, що це була серія ударів.

Головний тренер "Ліверпуля" Рафа Бенітес каже, що Джерард має підтримку клубу й фанів, й сподівається, що з його капітаном все буде гаразд.

Детальніше про події, за які тепер доводиться відповідати Джерарду можна дізнатися звідси.

Сьогодні ж "Ліверпуль" прибув до Сингапуру, де 26 липня зіграє товариський матч з господарями.

Немає коментарів:

Дописати коментар