20 липня 2009

Тим часом ... новини з Англії

"Манчестер Сіті" продовжує полювання на Тері. Тевеза вже умикнули, Адебайора вже купили, але "Челсі" все ще тримає оборону і каже, що Тері не продається. Зараз для "аристократів" вкрай важливо втримати оборону проти домагань "Ман Сіті", бо інакше доведеться ламати голову весь наступний сезон на тим, як боронити свої ворота від суперників, якщо втратять найкращого захисника. "Челсі" навіть погрожували подати офіційну скаргу до Прем'єр Ліги на загравання манкуніанців з Тері. Але "Ман Сіті" не вгамовуються і вже підвищили суму своєї пропозиції до 40 млн. фунтів. Нерви Романа Абрамовича все ще витримують такі цифри.

Тим часом, Майкл Оуен вже встиг забити свій перший гол за "Манчестер Юнайтед" в субботу в дружній зустрічі проти Малайзії, а передсезонка іншої зірки збірної Англії, Стівена Джерарда, проходить в суді.

Сьогодні Стіві Джі прибув до суду в Ліверпулі, де розпочинається засідання з приводу потасовки в нічному клубі в Саутпорті 29 грудня 2008 року, коли гравці "Ліверпуля" святкували перемогу 5 - 1 над "Ньюксалом". Пострадждалий в цій справі Маркус Макгі отримав травми голови, обличчя та втратив зуб. Джерард та друзі, які є відповідачами в цій справі, відкидають висунуті до них звинувачення й кажуть, що бійку не влаштовували. Суд триватимите два-три тижні. А "Ліверпуль", тим часом, вже прибув до Бангкоку, де й розпочне своє східно-азійське турне.

Немає коментарів:

Дописати коментар