12 липня 2009

Джон Террі. Мало грошей чи нестача зірок в "Челсі"?

Сьогодні зранку головна футбольна новина в Англії - Джон Террі проситься на переговори до "Манчестер Сіті".

Вчора капітан національної збірної Англії зустрічався з власником "Челсі" Романом Абрамовичем і просив, щоб йому офіційно дозволили поспілкуватися з представниками "Сіті" щодо трансферу. Це згідно англійських таблоїдів. Власне клуб "Челсі" заперечує факт такого запросу.

Загравання між "Манчестер Сіті" та Тері почалися ще в січні цього року. Схоже, що зараз настала кульмінація. Ще не факт, що капітан збірної Англії перейде до ланкаширського клубу, але Марк Хьюз, головний тренер "Сіті", вже розповідає про те, яким нещасливим є гравець в "Челсі". Начебто, сам Тері очікував, що "Челсі" придбає цього літа гравців світового рівня, і в нього будуть "достойні" партнери по команді. Поки що придбання лондонців виглядають значно скромнішими.


В той же час, в "Челсі" вважають, що все це показовий виступ Тері в сподіванні отримати ще кращий контракт з його нинішнім клубом і підвищення в зарплатні. Офіційно Тері не надав заявку на трансфер. Згідно газети The Times, в клубі вже не вперше чують його запити зробити його найбільш оплачуваним гравцем клубу або вдвічі підвищити зарплатню.


Чекаємо на продовження серіалу про любовний трикутник "Челсі" - Террі - "Сіті".

Немає коментарів:

Дописати коментар